Om Saab Försäkring

Vi har skräddarsytt en försäkring för dig som kör Saab, med mervärden speciellt för Saab-ägare. Du får alltid personlig service och garanterat trygga reparationer, vilket är två anledningar till att välja Saab Försäkring. Dessutom känner vi din Saab utan och innan och vår skadejour är öppen dygnet runt, året om, för att du ska få den hjälp du behöver när du behöver den. Vi vill att Saab Försäkring ska vara den självklara försäkringen för dig som Saab-ägare.

100 % fokus på dig som äger och kör Saab
Försäkra dig om ett högt andrahandsvärde

Bättre andrahandsvärde

Din bil repareras med Saab originaldelar och ingenting annat. Det betyder att bilen är lika säker att köra efter en skada som före, vilket försäkrar bilens andrahandsvärde. På Saab Försäkring möter du branschens kanske mest skickliga och trevliga skadereglerare. Ofta räcker en enda kontakt med oss och våra skadereglerare kan även hjälpa dig med hyrbil och bärgning. Om oturen skulle vara framme kan du vara helt säker på att du snabbt får den hjälp du behöver. 
Hämtar information

Räkna och köp

Alltid upp till 300 kr i internetrabatt

Saab Försäkring är en del av If Skadeförsäkring AB (publ), Barks väg 15 106 80 Stockholm. Säte: Stockholm. Org.nr: 516401-8102.