Hämtar information

Därför ska du välja Saab Försäkring

Märkesförsäkringen för dig som äger en Saab. Här kan du läsa om fördelarna med Saab Försäkring.​​

En svart Saab parkerad i en hangar

Fördelar med försäkringen 

 • Trygg reparation med kvalitet

  Vi anlitar bara auktoriserade Saab-verkstäder som använder originaldelar och känner varje Saab-modell in i minsta detalj. Det gör att bilen behåller sin höga kvalitet, säkerhetsnivå och andrahandsvärde även efter en reparation.
 • Snabb och smidig skadehantering

  Skulle något hända kan du anmäla skadan till oss på webben, dygnet runt. Snabbt och smidigt, utan papper och krångel. Precis som det ska vara. 
  Vad du ska tänka på vid skada på bilen.
 • Räntefritt och extra bonus med SaabKortet

  SaabKortet är kortet för dig som vill sänka dina bilkostnader och samtidigt få poäng och bonus på allt du handlar världen över. En av fördelarna med SaabKortet är att du kan dela upp betalningen av bilförsäkring och självrisker på fyra räntefria månader. Dessutom får du 5 % bonus på försäkringen.
  Läs mer och ansök om SaabKortet här. 
 • Generös ersättning för fabriksmonterad utrustning

  Du får ersättning utan någon övre beloppsgräns vid stöld av däck, fälgar, GPS, stereo och annan fabriks­monterad utrustning. Det enda avdrag som görs är åldersavdrag och självrisk. Hur stort ålders­avdraget blir beror på hur gammal utrustningen är vid skadetillfället. Det kan du läsa mer om i villkorets punkt 5.3 Värdering av utrustning.

Räkna och köp

Person-/ Organisationsnummer

Vi ber om personnummer eller organisationsnummer för att kunna erbjuda rätt pris på försäkringen.

fika-i.koket

27 % rabatt på hem- och villaförsäkring

Vi samarbetar med If för att kunna erbjuda dig som kund fler försäkringar till bra pris. Du som har en Saab Försäkring får upp till 27 % rabatt på hem- och villaförsäkring hos If. Visst låter det bra!

Räkna ut ditt pris på hemförsäkring

Som förmånskund hos If får du upp till 15 % rabatt även på andra försäkringar, som båtförsäkring, mc-försäkring, fritidshusförsäkring, djurförsäkring, personförsäkring​ (ex. barnförsäkring, sjuk- och olycksfallsförsäkring och livförsäkring).